Valsts: Kongo DR
Reģions: Kivu ezers / Kokondo
Process: mazgāts, izžāvēts saulē
Augstums: 1500–2000 м. virs jūras līmeņa
Garšas piezīmes: augļu, ābolu, plūmju, saldi ar garšvielām
Variants: Katuai
Šī kafija tiek audzēta Kivu ezera ziemeļu reģionā, nelielās mājsaimniecībās, kuras izvietotas ap Virungas nacionālo parku. Skalošanas stacijas nosaukums ir Kokondo, 35 kilometrus nostāk uz ziemeļrietumiem pie Bukavu, tā pieder Kachungu Safari Aime. Ražotāji ir pavisam nelieli, tie saražo aptuveni divus līdz divdesmit maisus gada laikā, atkarībā no izaudzēto krūmu daudzuma uz viņu zemes gabala. Parasti tiek audzēti dažādi agrikulturāli produkti, ne tikai kafija. Kafijas pupiņu ievākšana un šķirošana ir roku darbs, tās aug savvaļas koku noēnojumā.