Valsts: Etiopija
Reģions: Yirgacheffe
Process: mazgāts, izžāvēts saulē
Augstums: 2000–2200 м. virs jūras līmeņa
Garšas piezīmes: jasmīns, bergamots, citruss
Variants: Heirloom
Gedeo, Yirgacheffe reģionā, Aptuveni 25,000 vietējo kafijas audzētāju saimniecībās ievāktās kafijas ogas ved uz mazgāšanas procedūru, uz vienu konkrētu reģionu-Košeri. Lielākā daļa Etiopijas kafijas aug pusmežainā apvidū. Fermeriem pieder zeme zem koku pajumes, tādā veidā izvēloties kokus, kuri caurlaiž pietiekamu daudzumu saules gaismas un nodrošina ēnu kafijas krūmiem. Kafiju atlasa un piegādā kompānija "MOCCA PLANTATION COFEE (MOPLACO), viena no vecākajām kvalitātes kafijas kompānijām Adisabebā.