Valsts: Indonēzija
Reģions: Sumatra / Batak/ Aseh
Process: Giling Basah , Žāvēšana saulē
Augstums: 1000-1500 м. virs jūras līmeņa
Garšas notis: šokolāde, tīrs zemes, koka, garšvielas
Šķirne: Katimors, Tipika
Sumatra Mandheling kafija tiek audzēta uz Leusera kalna vulkāniskajām nogāzēm, Rietumu centrālās Sumatras Batakas reģionā, tuvumā atrodas Padangas osta.
"Mandheiling" jebšu Mandaili precīzākā tulkojumā apzīmē Indonēzijas etnisko grupu. Giling Basah, unikāla metode, raksturīga Sumatras kafijas ražošanā, rezultējas spēcīgā uzbūvē ar koncentrētu garšu, herbālas nianses un pikants garšas nobeigums. Īpašais apstrādes process ir uzskatāms par Sumatras firmas zīmi un padara zaļo kafijas pupiņu krāsu neatkārtojamu.