Valsts: Kosta Rika
Reģions: San Horhe / Alahuella
Process: mazgāts
Augstums: 1350+ m., Virs jūra l.
Aromāta notis: viegli citrusaugļi, kakao, augļi, rieksti, salda pēcgarša
Šķirne: Katurra , Katuai
Kostarikā kafija ieradās astoņpadsmitā gadsimta pēdējā desmitgadē. Daudzu gadu laikā, kafija izplatījās pāri centrālās augstienes ielejām. SAN JORGE SHB parāda priekšzīmīgu un unikālu kvalitāti, kas atklāj citrusu skābumu un neparastu augļu un maigu šokolādes nošu kombināciju. Termins SHB (Strictly Hard Bean) norāda uz kafijas tipu, kas audzēta vismaz 1350 metru augsumā. Sinonīms šim terminam ir SHG/Strictly High Grown/Īpaši augstu audzēta; šī klasifikācija ir augstākā pakāpē par HB.